Restværdi

Hvis du har et ønske om at lease en bil, skal du huske på begrebet restværdi. Hos Nordbach Leasing vil vi gerne sørge for, at du ikke pludselig vågner op til et bilmareridt. Derfor har vi en mission om, at du får en aftale, der også sikrer dig den dag, din leasingaftale udløber. Så hvorfor er restværdi vigtigt?

Hvad er restværdi?

Restværdien er bilens værdi efter endt leasing. Som udgangspunkt indestår leasingtager altid, for den aftalte restværdi. Det er leasingtagers ansvar, at anvise en momsregisteret virksomhed, til køb af bilen ved endt leasing. Det er også en mulighed, at forlænge leasingaftalen til en ny og lavere førstegangsydelse samt månedlig ydelse.

Med en sund restværdi er du som leasingtager sikret mod en ekstra regning og evt. hæftelse. Det er derfor utrolig vigtigt at restværdien fra leasingaftalens start er sat realistisk. En sund restværdi sættes ved have en korrekt førstegangsydelse samt månedlig ydelser.

En lav førstegangsydelse og månedlig ydelse, er nødvendigvis ikke lig med en billig leasingaftale, oftest tværtimod. En lav/attraktiv restværdi er ofte forskellen mellem en god og en dårlig leasing oplevelse.

Få en leasingaftale, du kan stole på

Når du leaser en bil, hvor der er fokus på at skabe en sund restværdi, kan du roligt nyde dine timer i bilen uden at være bange for, en ekstra regning. Men det kræver, at du får lavet en leasingaftale, hvor både udbetaling og månedlig ydelse hænger fornuftigt sammen. Ellers kan det hurtigt vise sig, at den lidt for billige pris kommer til at koste dig mange penge i det lange løb.

Hos Nordbach Leasing har vi stor erfaring med at sætte leasingaftaler op på en sådan måde, at du ender med en sund restværdi og således ikke kommer til at betale ekstra, når aftalen på udløber.

EN SUND RESTVÆRDI ER VIGTIG

Er du i tvivl om leasingaftalen er sund? Lad os hjælpe dig!

hennessey-ferrari-xl
2120x1192-mx-interior-tunnel-night-e1508856114684
620x349