• Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27
  • Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27

Få en leasingaftale du kan stole på

Hvis du har et ønske om at lease en bil, skal du huske på begrebet restværdi. Uanset om det er første gang eller du har prøvet at lease før, vil teamet bag Nordbach Leasing sørge for at det bliver en god oplevelse. Derfor er vores mål, at du får en aftale, der også sikrer dig den dag, din leasingaftale udløber. Så hvorfor er restværdi vigtigt?

Når du leaser en bil, hvor der er fokus på at skabe en sund restværdi, kan du roligt nyde dine timer i bilen uden at være bange for, en ekstra regning. Men det kræver, at du får lavet en leasingaftale, hvor både udbetaling, den månedlig ydelse og vigtigst, afskrivningen hænger fornuftigt sammen. Ellers kan det hurtigt vise sig, at den lidt for billige pris kommer til at koste dig mange penge i det lange løb.

Hos Nordbach Leasing har vi stor erfaring med at sætte leasingaftaler op på en sådan måde, at du ender med en sund restværdi og således ikke kommer til at betale ekstra, når aftalen på udløber.

Hvad er restværdi?

Restværdien er bilens værdi efter endt leasing. Som udgangspunkt indestår leasingtager altid, for den aftalte restværdi. Det er leasingtagers ansvar, at anvise en momsregisteret virksomhed, til at indfri restværdien på bilen ved endt leasing. Det er også en mulighed, at forlænge leasingaftalen til en ny og lavere førstegangsydelse samt månedlig ydelse.

Med en sund restværdi er du som leasingtager sikret mod en ekstra regning og evt. hæftelse. Det er derfor utrolig vigtigt at restværdien fra leasingaftalens start er sat realistisk. En sund restværdi sættes ved have en korrekt førstegangsydelse samt månedlig ydelser.

En lav førstegangsydelse og månedlig ydelse, er nødvendigvis ikke lig med en billig leasingaftale, oftest tværtimod. En lav/attraktiv restværdi er ofte forskellen mellem en god og en dårlig leasing oplevelse.