• Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27
  • Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing af bil er efterhånden blevet mere og mere populært, da netop denne flexleasing form har en lang række af fordele, som det giver god mening at få del i. Kort sagt giver det dig som virksomhedsejer alle muligheder for at minimere dine biludgifter, mens du på samme tid øger din likviditet. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at købe mange biler, som du på samme tid skal holde i god og forsvarlig stand.

En løsning til både store og små virksomheder

Uanset om du ejer en større eller en mindre virksomhed, skal du være opmærksom på alle de fordele, som du kan få, når du vælger at erhvervslease en bil. Hos Nordbach Leasing kan vi hjælpe dig med at finde præcis den løsning, der passer til dig, så både økonomi og bil går op i en højere enhed.

Spar penge i SKAT med erhvervsleasing

I forhold til medarbejderen, der skal køre i en erhvervsleaset bil, er der også tilknyttet nogle fordele. Her drejer det sig især om muligheden for ikke at blive beskattet af fri bil på samme måde, som det gør sig gældende, hvis du køber en bil på traditionel vis. Her gør der sig forskellige regler gældende, og det er bedst at tilpasse erhvervsleasingaftalen efter alderen på bilen.

Du kan også re-lease bilen, når aftalen er udløbet. Så kan du opnå yderligere besparelse både på leasingydelsen og det grundlag, som du skal beskattes af. Når bilen er mere end 36 måneder gammel, skal beskatningsgrundlaget tage udgangspunkt i bilens reelle handelspris. Og det kan hurtigt vise sig at være en god forretning.

Fordele ved erhvervsleasing

– Med erhvervsleasing kan du trække udgifterne fra i driftsregnskabet
– Attraktiv beskatningsgrundlag
– Lav kapital binding
– Ingen skjulte omkostninger
– Ingen kilometerbegrænsning