• Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27
  • Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27

- Hvad kræver det at blive godkendt til leasing?

Hos Nordbach Leasing kræver det en positiv kreditgodkendelse for at kunne flexlease en bil. Det vil af den grund ikke være muligt at flexlease hos os, såfremt man er registreret i RKI. I forhold til indkomstkrav, afhænger det af hvilken type bil man ønsker at lease, dette er derfor en vurderingssag fra kunde til kunde.

- Hvem kan flexlease?

Ved flexleasing er der tale om et kreditkøb. En positiv kreditvurdering er derfor en forudsætning for, at kunne lease en bil hos os.

Vi tilbyder flexleasing til både private og erhverv.

- Hvor mange kilometer må jeg køre i bilen?

Ved flexleasing er der ikke kilometerbegrænsning, men for at kunne beregne en korrekt afskrivning på bilen i leasingperioden, har vi blot behov for at vide hvor mange kilometer, du forventer at køre, da en bil ikke vil have samme værditab om man kører 15.000km eller 40.000km i leasingperioden.

- Kan jeg selv finde drømmebilen i udlandet?

Hos Nordbach Leasing står vi altid klar, til at bistå dig med råd og vejledning såfremt du selv ønsker at finde din drømmebil i udlandet. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at importere din drømmebil, hvor vi klarer prisforhandlinger, hjemtransport og behandling af importpapirer for dig. Nemmere bliver det ikke.

- Hvem ejer bilen i leasingperioden?

Som det fremgår af dansk lovgivning, er det leasingselskabet der skal være registreret som ejer af bilen. Leasingtager vil få overdraget brugsretten af bilen i leasingperioden, og vil blive anført som bruger af bilen.

- Hvad med forsikring, service og grønejerafgift?

Som leasingtager afholder man selv udgifterne til forsikring, service og grønejerafgift, såfremt andet ikke er aftalt. Vi kan tilbyde konkurrencedygtige kaskoforsikringspriser på alle biler, da bilen kun forsikres til den reelle værdi uden afgift.

- Opsigelse af leasingkontrakt før tid

Hos Nordbach Leasing kan leasingtager til enhver til opsige leasingkontrakten med et varsel på løbende måned + 30 dage. Ved førtidig opsigelse betales de resterende månedlig ydelser ikke, men der betales et ekspeditionsgebyr på 4.500kr. inkl. moms. 

- Kan der foretages debitorskifte?

Ja, det er muligt at foretage et debitorskifte på en igangværende leasingkontrakt.

- Er det kun mig der må anvende bilen?

Hvem, der må benytte bilen, afhænger af forsikringsvilkårene. Som udgangspunkt, må leasingtager låne bilen ud til venner og familie.

- Hvad med service og løbende vedligeholdelse af bilen?

Leasingtager er forpligtet til, for egen regning, at holde bilen i lovlig og sikker stand under hele leasingperioden. 

- Skal jeg betale for skader på bilen?

Du er som leasingtager dækket af køretøjets kasko- og ansvarsforsikring.

- Hvor mange kilometer må jeg køre i bilen?

Ved flexleasing er der ingen kilometerbegrænsning. Ved indgåelse af leasingkontrakten, har du i samråd med en af vores leasingrådgivere fået afklaret dit kilometerforbrug, som bilens restværdi er beregnet ud fra.

- Hvad sker der efter leasingperiodens udløb?

Ved endt leasingperiode har du som leasingtager to muligheder:

1. Forlænge leasingkontakten.
Ønsker du at forlænge leasingkontrakten beregnes en ny og lavere leasingydelse, som tager afsæt i bilens nye lavere værdi og faldende afgift.

2. Sælg bilen og indfri restværdien.
Ønsker du at sælge bilen, skal der henvises til en køber med CVR-nummer. Salgsprisen for bilen er som udgangspunkt altid den anførte restværdi, som er oplyst ved kontraktens indgåelse og som står i leasingkontrakten. Da den fulde registreringsafgift ikke er betalt på bilen, er der også mulighed for at sælge den til resten af Europa.

- Er Nordbach Leasing behjælpelig med videresalg?

3 måneder inden leasingkontrakten udløber, vil du blive kontaktet af os med henblik på, at få klarhed over hvad der skal ske med bilen efter endt leasing. Vi bistår naturligvis gerne med hjælp til videresalg, herunder markedsføring og annoncering på div. platforme.

- Får jeg førstegangsydelsen igen?

Førstegangsydelsen anvendes til at nedskrive bilens restværdi, eventuel GPS-tracker, nummerplader, leveringsomkostninger og tilsvarende afgifter. Førstegangsydelsen tilbagebetales ikke når leasingaftalen ophører.

- Hæfter jeg som leasingtager for restværdien ved flexleasing?

Som udgangspunkt indestår leasingtager altid for den aftalte restværdi.

Fandt du ikke svar

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.