• Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27
  • Mandag – Fredag: 09:00 – 18:00
  • Overhadstenvej 22, 8370 Hadsten
  • +45 27 57 96 27

Hvad er sæsonleasing?

Er du til at køre med taget nede i cabrioleten, når solen står højt på himmelen, og foretrækker du en firehjulstrækker til de kolde vintermåneder? Så er sæsonleasing løsningen.

Sæsonleasing betyder, at du kun betaler periodeafgift for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen. F.eks. har du mulighed for at lease en cabriolet eller sportsvogn til de varme sommermåneder og en firehjulstrækker til de kolde vintermåneder. Dette er muligt da flexleasing giver mulighed for at betale afgiften på bilen pr. måned.

Sæsonleasing tilbydes til både private og erhverv.

Sæsonleasing med økonomiske fordele

Ved at vælge sæsonleasing er leasingydelsen naturligvis lavere, end den vil være, hvis man valgte at lease bilen hele året. Ved sæsonleasing bliver der lavet to leasingkontrakter, en kontrakt for den aktiveperiode og en kontrakt for den passiveperiode, hvor vi fortsat varetager finansiering af bilen. I den passiveperiode sparer du som leasingtager derfor mange penge, da bilen ikke har nummerplader på i denne periode, og derfor skal du ikke betale registreringsafgift eller grøn ejerafgift. Sæsonleasing er derfor oplagt for dig, som ønsker at køre i et sæsonbestemt køretøj, og som gerne vil spare mange penge i de måneder, hvor du alligevel ikke kører anvender det andet køretøj.

Fordele forbundet med sæsonleasing

– Kør cabriolet om sommeren og firehjulstrækker om vinteren
– Betal kun afgift for dine aktive måneder
– Vælg selv de aktive måneder
– Ingen kilometerbegrænsning