Splitleasing

Splitleasing også kaldt deleleasing, er en måde at lease bil på, som desværre er en smule overset. Og det er faktisk ærgerligt. Du får meget fin mulighed for at lease en bil, således at både arbejdsgiver og du som privatperson tilgodeses på bedst mulige vis. Her kan du nemlig opdele udgifterne til leasing mellem arbejdsgiver og privatperson, alt efter om der er tale om privat- eller erhvervskørsel.

Splitleasing giver dig flere muligheder

Splitleasing kan være særligt attraktivt, hvis størstedelen af din kørsel er erhvervsrelateret. Når du vælger at splitlease en bil, oprettes der to identiske leasingkontrakter. En, der har med virksomheden at gøre, og en, som har med dig som privatperson at gøre.

Bilens omkostninger bliver delt mellem virksomheden og medarbejderen, alt efter hvor meget bilen bliver anvendt privat.  Hvis medarbejderen benytter bilen 75 % til erhvervsrelateret kørsel, skal firmaet betale 75 % af omkostningerne til bilen, det gør at medarbejderen som anvender bilen de resterende 25 % privat, skal betale for de sidste 25 % af omkostningerne. Derved undgår medarbejderen at blive beskattet på samme måde, som ved en traditionel firmabil.

Fordele forbundet med splitleasing

– Arbejdsgiver betaler for firmakørsel og medarbejderen betaler for privatkørsel
Ingen beskatning af firmabil
– Alle omkostninger splittes mellem arbejdsgiver og medarbejder
Ingen kilometerbegrænsning

Hold let styr på kilometerne med GPS

Når du skal splitlease en bil, er det tvingende nødvendigt, at du kan redegøre for de kilometer, som du kører. Med en indbygget GPS-enhed er det hele blevet gjort let for dig, og du skal blot sørge for at fortælle systemet, om du er på arbejde eller ej. Du skal således ikke føre regnskab i hånden, men blot ved få klik fortælle systemet om det er erhverv eller privat kørsel.

Splitleasing af bil er en meget fordelagtig måde at lease en bil på, hvis du er ude efter en bil, som du kan bruge både på dit arbejde og som privatperson, uden at du skal betale en formue for det. Splitleasing er den nye og moderne måde at lease bil på, hvor du får det bedste fra alle verdener.

Undgå høj beskatning af fri bil med splitleasing

Når du køber en bil i Danmark på traditionel vis, ved du sikkert godt, at du skal betale mange penge i registreringsafgift; en afgift, der i høj grad er med til at sende priserne på biler i vejret. Med splitleasing får du en række fordele, blandt andet lav kapitalbinding og et meget begrænset værditab.

Men en af de ting, som det virkelig er værd at tage med, er, at du slipper for at blive fuldt beskattet af din firmabil. Helt generelt kan man nemlig sige, at leasing af bil gør, at du ikke skal betale så meget i skat, som du skal, hvis din arbejdsgiver giver dig en firmabil på traditionel vis. På den måde kan du få adgang til en dyrere bil, uden at du skal beskattes til op over begge ører.

 SPLITLEASING BETYDER MANGE MULIGHEDER

Vi tilbyder splitleasing af alle bilmærker til konkurrencedygtige priser.

aston-martin-db11_embargo-010316-1400cet_01-4qA6BzO5SOL46sSrC1tKDw
lamborghini-aventador-lp700-4-interior
2017-mercedes-amg-glc43-test-review-car-and-driver-photo-671870-s-original