Nordbach Leasing

Ideologien bag

Personer

Hvem er vi?

Nordbach Leasing er en virksomhed, der både brænder for biler og mennesker. Vi mener, at alle skal have mulighed for at lease en bil, som både er lækker at køre i samt sikker på vejene. Vi er eksperter på vores felt og ønsker at indgå i et aktivt forhold til vores kunder. På den måde er det vores mål både at levere ansvarlige leasingkontrakter og bevare de gode relationer, som vi opnår.

bil

Hvad tilbyder vi?

Leasingmarkedet er fyldt med løsninger, der er lavet for at tilgodese de forskellige kunders varierende behov. Derfor tilbyder Nordbach Leasing også en lang række af leasingaftaler af biler, hvor det netop er centralt, at du som kunde drager nytte af de økonomiske og praktiske fordele, som knytter sig til leasing af bil. Uanset dine behov er vi altid klar til at tage en snak med dig. Så finder vi helt sikkert en bil til dig.

hjælp

Hvorfor gør vi det?

Om du henvender dig til os som privat- eller erhvervskunde gør ikke den store forskel. Vi driver Nordbach Leasing med det formål at hjælpe alle med at få en leasingaftale, der er nem at forstå og forholde sig til. Vi har gjort et kompliceret marked overskueligt, og vi tror helt oprigtigt på, at vi når længst, når vores værdier er både tydelige og i overensstemmelse med etiske retningslinjer.

Teamet bag Nordbach Leasing
Vi har mere end 10 års erfaring

Sebastian Bach
Adm. Direktør  / Partner

Martin Nordlund Madsen
Marketingkoordinator / Partner

Claus Bach
Regnskab / Bogholderi

Anders Okkels
Klargøring
NewTech Car Service

Skal vi snakke?

Vi står altid klar til en uforpligtende snak