Erhvervsleasing

Erhvervsleasing af bil er efterhånden blevet mere og mere populært, da virksomheder har fået øjnene op for, at netop denne metode har en lang række af fordele, som det giver god mening at få del i. Kort sagt giver det dig som virksomhedsejer alle muligheder for at minimere dine biludgifter, mens du på samme tid øger din likviditet. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at købe mange biler, som du på samme tid skal holde i god og forsvarlig stand.

Erhvervsleasing giver mere likviditet

På få år er erhvervsleasing blevet en metode, hvor virksomheder kan spare penge på at udstyre deres ansatte med en fornuftig løsning, når disse har brug for en firmabil. Som virksomhed får du en række af fordele både på lang og kort sigt, der kan være med til at sørge for, at du bevarer det økonomiske overblik og sikrer virksomhedens likviditet.

Fordele ved erhvervsleasing

– Med erhvervsleasing kan du trække udgifterne fra i driftsregnskabet
– Attraktiv beskatningsgrundlag
– Lav kapital binding
– Ingen skjulte omkostninger
– Ingen kilometerbegrænsning

I det hele taget er der tale om en løsning, hvor du i alle henseender er bedre stillet. Du får også mulighed for at tilbyde dine ansatte en bedre bil. Det er vigtigt, når dine ansatte tilbringer mange timer i bilen. Både med hensyn til komfort, og hvad angår sikkerhed. Således er erhvervsleasing både en investering i din virksomhed og i dine ansatte.

Spar penge i skat med erhvervsleasing

I forhold til medarbejderen, der skal køre i en erhvervsleaset bil, er der også knyttet nogle fordele. Her drejer det sig især om muligheden for ikke at blive beskattet af fri bil på samme måde, som det gør sig gældende, hvis du køber en bil på traditionel vis. Her gør der sig forskellige regler gældende, og det er bedst at tilpasse erhvervsleasingaftalen efter alderen på bilen.

Du kan også re-lease bilen, når aftalen er udløbet. Så kan du opnå yderligere besparelse både på leasingydelsen og det grundlag, som du skal beskattes af. Når bilen er mere end 36 måneder gammel, skal beskatningsgrundlaget tage udgangspunkt i bilens reelle handelspris. Og det kan hurtigt vise sig at være en god forretning.

En løsning til både store og små virksomheder

Uanset om du ejer en større eller en mindre virksomhed, skal du være opmærksom på alle de fordele, som du kan få, når du vælger at erhvervslease en bil. Udover at du gør en god handel for din virksomhed, er erhvervsleasing også en metode, der gør, at dine medarbejdere skal betale mindre i skat af en firmabil. I hvert fald når det ses i forhold til den normale, konservative måde at finansiere firmabiler på.

Her får du en gylden mulighed for at lease gode, sikre biler til en pris, der ikke vælter budgettet. Hos Nordbach Leasing kan vi hjælpe dig med at finde præcis den løsning, der passer til dig, så både økonomi og ønske om bil går op i en højere enhed.

 ERHVERVSLEASING BETYDER MANGE MULIGHEDER

Vi tilbyder erhvervsleasing af alle bilmærker til konkurrencedygtige priser.

2014-landrover-rangeroverevoque-frontside_roevosuv141
mercedes-logo-wallpapers-desktop-background-On-Wallpaper-1080p-HD
0hm2grqxw9ouiqesfe